L’estiu, l’amor, el sexe i la màgia

La llengua ens diu que a l’estiu tota cuca viu. Sembla ser que el sol, el mar, la proximitat de les vacances i les festes majors fan que les persones decidim reinventar-nos. Volem riure, viure històries amoroses i sexuals que no porten enlloc i preparar l’arribada del setembre per construir una existència diferent d’aquella que hem tingut fins aleshores.

Desconec qui va inventar els amors d’estiu, però sé qui va inventar l’amor: les trobairitz i els trobadors al segle XII. Estic convençuda que cap altre invent ha estat tant exitós ni ha tingut tantes conseqüències al llarg de la història.Els versos trobadorescos, camuflats i disfressats, ens han ensenyat com hem d’estimar i quins papers ha d’adoptar cadascuna de les persones integrants de la relació. Una desgràcia per a les dones!

Els anys ens han fet creure que l’amor és una cosa màgica, profunda i basada en la renúncia. I jo, com que sóc una karkinyoli descreguda que no vol esdevenir les postres d’un dinar de compromís, no he volgut creure’m aquesta lliçó magistral d’imaginació. Sempre he intentat treure la disfressa a aquesta paraula que es diu amor, i aquí em teniu: escrivint aquest text d’amagatotis a la feina per autojustificar la meva preuada sol·litud.

I bé, on vull anar a parar? Molt senzill, crec que he descobert per què les meves històries no van més enllà de les vint-i-quatre hores: és qüestió de màgia!He decidit creure fermament les instruccions de l’amor, i he començat pel primer punt; l’amor és màgia.De màgia no en sé gaire, una mica de tarot i curiositat cada matí per llegir l’horòscop i saber com m’anirà el dia; i per aquí he començat.

La setmana passada vaig iniciar la recerca, necessitava saber què diu la màgia sobre les meves relacions amoroses, per poder trobar el príncep blau que les trobairitz han reservat per a mi. No ha estat una tasca fàcil, cada frase que he llegit m’ha aportat una  decepció nova. O bé les trobairitz i la màgia es van oblidar de mi, o bé les bruixes i bruixots de la xarxa són una cooperativa que comparteixen una relació passada comuna amb una persona àries força odiosa.

La màgia m’ha condemnat a errar per sempre més pels camins de la sol·litud i el pecat!Si voleu conèixer els motius… feu un cop d’ull al proper número!

This entry was posted in Una mica de tot. Bookmark the permalink.

One Response to L’estiu, l’amor, el sexe i la màgia

  1. De màgia no en sé gaire, una mica de tarot i curiositat cada matí per llegir l’horòscop i saber com m’anirà el dia; i per aquí he començat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *