1 adj. [LC] Que no forma part d’un conjunt, que no fa joc amb altres

Estimadíssim blog,

Molt probablement pensaràs que tinc molta barra. Com m’atreveixo a escriure estimadíssim, si darrerament (i escric darrerament per no haver de dir els darrers anys) no t’he fet gaire cas?. Alguns contes esparsos. Esparsos, quina paraula més bonica, oi? Pobrissona, tan bonica com poc utilitzada, potser podrem recuperar-la en aquest espai. Contes esparsos, idees esparses, opinions i reflexions esparses, tota jo esparsa en un blog espars.

Recordo que, quan vaig deixar d’escriure els meus contes atrotinats, tu encara et deies bloc. No hi havia cap mena de consens i cadascú escrivia el mot que més li agradava. Sincerament, jo preferia bloc. Els motius no eren gaire consistents, però havia arribat a construir la meva pròpia teoria. El domini que ens allotjava era bloc.cat, però ara, tot indica que la meva opció ha perdut i haurem de parlar del blog d’una Karkinyoli. He de reconèixer que tinc molt bon ull per escollir causes perdudes, fer tries perdedores i escollir opcions equivocades. Creus que és una bona mostra de catalanitat?

El cas és que, després d’haver triat molt, d’haver-me empescat teories i arguments que no m’han dut enlloc i, sobretot, d’haver-me’n empassat d’altres que sense atipar-me m’ha fet molt mal de panxa, he decidit escollir menys (o potser hauria de dir posicionar-me menys?). Puc tenir opinions esparses i escriure reflexions esparses que acompanyin els meus contes esparsos i atrotinats. Fa un munt de temps que no xerrem, ho sé, tots dos hem canviat: tu ara ets en blog i jo vull ser esparsa. Potser podrem retrobar-nos i construir, plegats, un espai espars. Potser recuperem aquells lectors que mai no vàrem tenir, potser també recuperem mots i construïm contes nous. Millorarem la teva imatge i afegirem lletres: una darrere l’altra. Un caminet de paraules que ens duguin allà on vulguem arribar.

 

Fins aviat,

Karkinyoli

This entry was posted in Una mica de tot. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *